Vikar Netværket

Generel information

Som vikar hos Vikar Netværket er du den hjælpende hånd til både borgerne og det ekstra sæt hænder til personalet. Vikarjobbet byder på mange spændende og afvekslende udfordringer. 

Du får et meningsfuldt arbejde, hvor DU gør en forskel for de mennesker du møder i løbet af en vagt.Vikar Netværket dækker opgaver inden for det socialpædagogiske og sundhedsfaglige felt, såsom bosteder inden for handicap, psykiatri, plejecentre, særforanstaltning mm. 

Vikar Netværket dækker både dag-, aften- og nattevagter 365 dage om året, med både planlagte og akutte vagter. Som vikar vil du blive oprettet i vores booking system, hvortil du har mulighed for at byde på ledige vagter mm.

Generel

Forventninger til dig som vikar for
Vikar Netværket.

Vi forventer at du har masser af gåpåmod, er smilende og altid er imødekommende

Når du dækker vagter for Vikar Netværket, er du vores ansigt ud ad til. Den måde, du taler på, opfører dig på, din påklædning osv. Alt dette vil arbejdsstedet forbinde dig med Vikar Netværket.

Vi forventer du er hurtig til at omstille dig til nye opgaver og arbejdssteder

Udover de faglige kompetencer vægter vi også personligheden højt, da vi leverer erfarne medarbejdere med hjertet det rette sted.

Vi forventer du er fleksibel, venlig og imødekommende

Det første indtryk, når du træder ind ad døren, er det, som vil blive husket resten af dagen. Vi forventer du møder glad og veloplagt op.

Vi forventer du er stabil, selvstændig og ansvarsbevidst

Når du kommer ud som vikar, skal du huske, at du er der for at hjælpe. Stik fingeren i jorden, hvordan er kulturen dette sted?

Vi forventer at du kan tale, skrive og forstå det danske sprog

Du skal naturligvis tale ordentligt til de mennesker, du skal arbejde sammen med.