Vikar Netværket

Hvorfor os?

Vikar Netværket er førende inden for det pædagogiske og sundhedsfaglige område. Vi er kendt for vores høje faglighed, engagement og hurtige responstid samt vores professionelle tilgang. Med vores brede dækning i Danmark tilbyder vi løsninger med pædagoger, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social– og sundhedshjælpere og socialrådgivere mm. Som alle er passionerede og har en solid faglig baggrund.

Hos Vikar Netværket fokuserer vi på tre kerneværdier: faglighed, omsorg og tillid. 

Vi arbejder målrettet for at sikre, at vores personale lever op til disse værdier, så vores samarbejdspartnere altid kan forvente en kompetent og omsorgsfuld indsats, når de vælger os som deres leverandør.

Afspil video om Vikarnetværket_Hvorfor_os

Hvorfor os?

Vikar Netværket er førende indenfor det pædagogiske og sundhedsfaglige felt. Vi er anerkendt for den høje faglighed, engagement, den korte responstid samt vores professionelle tilgang. Vikar Netværket dækker vagter rundt i Danmark, med pædagoger, sygeplejersker, SSA’er, SSH’er samt socialrådgivere med hjertet det rette sted, og fødderne plantet solidt i jorden. Hos Vikar Netværket lægger vi stor vægt på faglighed, omsorg og tillid. 

Afspil video om Virksomhed

Vision

Hos Vikar Netværket stræber vi efter at levere den bedste arbejdskraft til vores samarbejdspartnere. Vi matcher derfor vores personale ud fra, hvad opgaven kalder på. Hos Vikar Netværket vægter vi faglighed, omsorg og tillid som skal være med til at levere en høj kvalitet ind i opgaveløsningen.

Mission

Vores mission er at tilbyde vores samarbejdspartnere tryghed i at vores personale løser arbejdsopgaverne. Vi vil sikre høj faglighed, rummelighed og respekt for opgaveløsningen.

Udtalelser fra samarbejdspartnere

Vikar Netværket er et bureau, som med deres størrelse, har godt kendskab til de konkret opgaver de bestilles til. Her er faglig opfølgning og hurtig eksekvering, hvis der opstår situationer som er uhensigtsmæssige. Til dato har Vikar Netværket leveret den ydelse vi har efterspurgt. Præcist og til aftalt pris. Det glæder både ved konkrete projekter og ved ad hoc opgaver. Og så er Ugla og Søren lette at tale med.

Marielund Døgncenter for socialpsykiatri Kolding kommune

Tinghøj har været fint tilfreds med samarbejdet, det har været en stabil og genkendelig medarbejder gruppe, som har løftet en specifik arbejdsopgave på en afdeling af Center Tinghøj. De 4 medarbejder som har været tilknyttet har været åbne og imødekommende.

Tinghøj Center for socialpsykiatri Vejle Kommune

Vi samarbejder med følgende kommuner: