Vikar Netværket

Som vikar

Drømmer du om fleksibilitet og selvbestemmelse i dit arbejdsliv? Ønsker du at styre, hvor meget du arbejder og hvornår du arbejder? Hvis ja, så byder Vikar Netværket dig velkommen i vores store netværk af vikarer.

Hos Vikar Netværket værdsætter vi dit bidrag og din erfaring inden for det socialpædagogiske og/eller sundhedsfaglige område. Vi tilbyder en unik platform, hvor du kan udnytte din faglighed til at gøre en forskel i menneskers liv, mens du samtidig udforsker forskellige arbejdsmiljøer og udvikler din karriere på dine egne præmisser.

Hos Vikar Netværket er der mulighed for både akut vikardækning og længerevarende vikariatdækning.

Afspil video om Coverbillede Cecilie

Som vikar

Drømmer du om fleksibilitet og selvbestemmelse i dit arbejdsliv? Ønsker du at styre, hvor meget du arbejder og hvornår du arbejder? Hvis ja, så byder Vikar Netværket dig velkommen i vores store netværk af vikarer.

Hos Vikar Netværket værdsætter vi dit bidrag og din erfaring inden for det socialpædagogiske og/eller sundhedsfaglige område. Vi tilbyder en unik platform, hvor du kan udnytte din faglighed til at gøre en forskel i menneskers liv, mens du samtidig udforsker forskellige arbejdsmiljøer og udvikler din karriere på dine egne præmisser.

Hos Vikar Netværket er der mulighed for både akut vikardækning og længerevarende vikariatdækning.

Afspil video om Somvikar

I Vikar Netværket ansætter vi pædagogisk og sundhedsfagligt personale med følgende uddannelse og/eller erfaring.

  • Pædagoger
  • Social- og sundhedsassistenter
  • Social- og sundhedshjælpere
  • Sygeplejersker
  • Socialrådgivere
  • Handicaphjælpere med erhvervserfaring
  • Omsorgsmedhjælpere med erhvervserfaring
  • Pædagogstuderende med erhvervserfaring

Klik her hvis du vil høre mere vedr. et vikariat hos os.

Akut vikardækning

refererer til muligheden for at få øjeblikkelig adgang til vikarer eller midlertidige medarbejdere for at dække uforudsete eller pludselige behov. Dette er yderst relevant i situationer, hvor en medarbejder bliver syg eller hvor der opstår en pludselig mangel på personale af en eller anden årsag.

Længerevarende vikariat

refererer til en midlertidig ansættelse, der typisk strækker sig over en længere periode. Et længerevarende vikariat er yderst relevant i situationer, hvor der er behov for en langvarig og mere omfattende indsats.

Udtalelser fra vores vikariater

Et udpluk af  vores vikares oplevelser og mening om os. 

Jeg har haft fantastiske oplevelser med Vikar Netværket, mens jeg søgte job inde for mit felt. De passionerede og professionelle mennesker som sidder bag skrivebordene i firmaet, var utrolige hurtige til at finde et job der passede til mine kvalifikationer, samt præferencer. Vikar Netværket har en rigtig god forståelse af både mine behov og kravene på arbejdspladsen, hvilket har været med til at gøre min arbejdsplads behagelig og samtidig produktiv. De har vist at de kan være en pålidelig og meget effektiv samarbejdspartner.

Hassan

Jeg har været ret glad for at være vikar hos Vikar Netværket, da jeg først og fremmest altid kan skrive/ringe ved mindste tvivl eller spørgsmål. Jeg bestemmer selv hvor ofte jeg ønsker at arbejde, hvilket giver mig masser af frihed og fleksibilitet. Vikar Netværket tilbyder en attraktiv løn og desuden bliver mine arbejdsvilkår prioriteret. Min tid og evner bliver værdsat, hvilket jeg virkelig sætter pris på.

Hafsa

Vikar Netværket har været rigtig gode til at finde vagter, der passede godt til mine kompetencer. Derudover syntes jeg at de giver en helt masse god information om de borgere man har med at gøre, hvilket klæder en rigtig godt på til at imødekomme borgeren bedst muligt. Hos Vikar Netværket er jeg blevet tilbudt mange forskellige spændende vagter, hvilket er med til at give mig en alsidig og fleksibel hverdag.

Wictoria

Vikar Netværket er et af det bedste steder jeg har været Vikar ved, søde chefer dejlige kollegaer og der styr på tingene.

Lone

Som vikar i Vikar netværket, har jeg gode og fleksible vilkår med tryghed og god løn. Jeg har muligheden for selv at bestemme, hvornår jeg vil arbejde, hvilket giver frihed og fleksibilitet. Jeg får som vikar mulighed for at dygtiggøre mig samt udvide horisonter og faglige kompetencer gennem arbejdet med forskellige borgergrupper. I Vikar Netværket er der god kommunikation mellem vikarer og vikarbureauet og jeg har et vikarbureau, der står 100% bag mig.

Josefine

Vikar Netværket er altid hurtige til at svare og er yderst høflige. De går op i at arbejdet bliver gjort fagligt korrekt.

Sabine

Vikar Netværket var rigtig gode til at finde et godt sted til min opstart, når man er grøn i faget som jeg var. Rigtig hurtig og fin kommunikation internt, og min opfattelse er, at alle er gode til at hjælpe hinanden.

Rasmus

Jeg har nu været vikar hos Vikar Netværket gennem længere tid. Jeg er utrolig glad for det! Der er god stemning mellem kollegaerne og vi kan være hinanden behjælpelige med forskellige ting. Jeg føler mig set og hørt af ledelsen. De har handlekraft, er idérige og er i konstant bevægelse og i udvikling. Jeg vil til hver en tid anbefale Vikar Netværket. Det er et dejligt sted at være og der er altid vagter hvis man ønsker at arbejde.

Tonny

Jeg har nu været ansat ved vikar netværket i en længere periode, og er yderst tilfreds. Deres system de bruger til håndtering af vagter, gør det nemt som ansat og få overblik, samtidig med man derinde har mulighed for at få afsat vagt og bytte. Der er styr på tingene, altid en ansat fra Vikar Netværket man kan få fat på, altid samarbejdsvillige, ved evt. sygdom eller akut behov for at afsætte ens vagt.

Nesan

Vikar Netværket er et godt, solidt og professionelt bureau. For mig som vikar giver det arbejdsglæde at være en del af et professionelt team omkring spændende opgaver.

Birgitte

Jeg sætter store pris på at være en del af Vikar netværket. Hos Vikar netværket har jeg mulighed for selv at planlægge hvornår jeg ønsker at have vagter. På den måde kan jeg få det til at passe ind som et bijob, ved siden af min faste stilling som socialpædagog. Man bliver altid mødt venligt når Vikar Netværket ringer, og de er altid behjælpelige hvis man ønsker mere viden, om det sted man skal hen. Man bliver godt klædt på til opgaven. Ude på arbejdspladserne bliver man mødt af fagpersoner som kun har godt at sige om Vikar Netværket, de venlige og støttende, og man føler sig velkommen.

Camilla

Vikar Netværket er en god arbejdsplads - man bliver sat godt ind i hvad der forventes af en når man kommer til en ny arbejdsopgave. Og så er det er nemt og overskuelig igennem app at booke sine vagter og holde styr på det hele. Jeg kan varmt anbefale at blive vikar for Vikar Netværket !

Bjørn

Som vikar i Vikar Netværket, har jeg dygtige og meget fagkompetente kollegaer at sparre med. Selve job-booking via app’en er en nem og lige til løsning, uden en masse mails. Til den næste opgave, bliver jeg altid fagligt klæd godt på, hvor Supervision altid er en mulighed. Det har for mig betydet mere overskud i hverdagen.

Cecilie

Min erfaring med Vikar Netværket har været yderst positiv. Deres professionelle tilgang til at matche mig med passende jobmuligheder har været imponerende. Kommunikationen har været klar og effektiv, hvilket har bidraget til en problemfri samarbejdsproces. Jeg vil varmt anbefale dem til enhver, der søger et pålideligt og engageret vikarbureau

Zik

Jeg er meget glad for at arbejde for Vikar Netværket. Det var lidt af en tilfældighed at, jeg blev vikar for Vikar Netværket, og det har jeg da virkelig ikke fortrudt. Jeg dumpede lige ned i mange forskellige og spændende typer af opgaver. Jeg har mødt mange forskellige borger som har været lærerigt og tilført mig kendskab til mange forskellige opgaver og masser af ny viden. Masser af nye kollegaer, både fra netværket, men også fra de bosteder jeg kommer på. Tænker du på at blive vikar, kan jeg kun varmt anbefale Vikar Netværket. De er venlige og reelle. Der er styr på tingene. God og overskuelig app, og ja, du kan jo selv bestemme din arbejdstid.

Marie

Som Vikar i Vikar Netværket, fornemmede jeg hurtigt at der var styr på det hele og stor gennemsigtighed, som gav en stor tryghed. Jeg startede i et projekt, som matchede mine tidligere erfaringer og der var en særdeles god sparring fra start af. Der blev lyttet og handlet og jeg føler at jeg forholdsvis hurtig med mine erfaringer, var tæt involveret i projektet i samarbejdet med ledelsen, men naturligvis også mine kollegaer. Vi har sammen styrket vores indsatser til gavn for borgeren og vores samarbejdspartnere. Jeg forventer, at jeg fremadrettet skal være en del af Vikar Netværket. Gerne i form af nuværende opgave som er særdeles spændende, men også gerne med mulighed for andre opgaver. Et særdeles seriøst Vikarbureau og derfor glæder jeg mig hver dag til at gå på arbejde.

Per

Jeg synes Vikar Netværket har nogle spændende opgaver, til enhver smag. De er meget fleksible i arbejdsplanlægningen, hvis der er specielle ønsker. Vikar Netværket er altid hurtige til at skrive ud med vagter, og til at vende tilbage når man har spørgsmål.

Miriam

Ring for at høre mere!